- Hanataba –
Näillä ohjeilla varmistat onnistumisesiKimpun rakentaminen

Spiraalikimpun rakentaminen Hanataban avulla on helppoa, mutta se vaati harjoittelua. Jotta onnistuisit hyvin haluamallasi tavalla, on tärkeää ja suositeltavaa, että tutustut huolella ohjeisiin ennen kimpun tekoa.


Voit harjoitella Hanataban toimintaa ja kimpun rakentamista esim. kuivamateriaalilla tai ulkoa keräämilläsi oksilla.  Ne kestävät paremmin useampia harjoituskertoja.


Kun tunnet että kimpun teko alkaa tuntua luontevalta ja Hanataban käyttö sujua, voit vaativampaan tai herkempään materiaaliin.


Pienen harjoittelun sekä ohjeiden ja vinkkien sisäistämisen jälkeen, teet helposti ja nopeasti spiraalikimppuja Hanataballasi materiaalista kuin materiaalista.

Vaiheittaiset ohjeet Hanataba-kimpun tekoon

Seuraamalla alla olevia ohjeita huolellisesti opit hanataban käytön helposti vaihe vaiheelta.


Voit myös ladata ohjeet tietokoneellesi tulostettavaksi ja käytettäväksi ilman selainta tai internetyhteyttä. Painamalla ohjeikkunan oikeaan yläkumaan ilmestyvää nuolta, saat avattua ohjeen koko näytölle, josta ohje on myös mahdollista tallentaa tai tulostaa.


Alla olevat ohjeet ovat yksityiskohtaisia, ja sopivat niin vasta-alkajalle kuin muistin avuksi kokeneemmallekin tekijälle.


Ensimmäisessä ohjeversiossa valmistelut ja kimpun rakentamisen vaiheet on jaettu selkeästi eri sivuille. Toisessa alempaa löytyvässä versiossa oleellisimmat ohjeet on tiivistetty kahteen sivuun. Viimeisenä vielä yhden sivun pikaopas.
Voit vapaasti valita niistä itsellesi sopivimman ohjeversion.

- Jos ohjeet eivät jostain syystä näy alla olevissa ikkunoissa, lataa sivu uudelleen tai käynnistä selaimesi uudelleen -

1. Yksityiskohtainen Step by Step ohje Hanataba kimpun tekoon

2. Tiivistetty Step by Step ohje Hanataba kimpun tekoon

3. Pikaopas Hanataba kimpun tekoon