Miksi Hanataba


Hanataba kimpputuilla pystyt pienellä harjoittelulla tekemään spiraalikierrettyjä suurivolyymisiä kimppuja melkein materiaalista kuin materiaalista.


Floristien käyttämä spiraalitekniikka on monille harrastajalle hankala. Sen tekeminen vaatii osaamista, harjoittelua ja onnistuu helpommin vain tuoreista leikkokukista. Lisäksi paljon kukkia sisältävät spiraalikimput ovat usein raskaita ja sopivat sellaisina vain tukevampiin maljakoihin, jotka eivät kaadu helposti.


 Vähemmällä materiaalilla

Hanataban avulla saat spiraaliefektin vähemmällä kukkamateriaalilla, kevyenä mutta suurivolyymisenä. Voit käyttää monipuolisempaa materiaalia leikkokukkia, heiniä ja muuta kuivamateriaalia jopa oksia tai edellisten yhdistelmiä.


Millaiseen maljakkoon tahansa

Hanataba on kevyt ja sen avulla luot tasapainoisen kimpun helposti. Oikein tehtynä kimppusi seisoo tukevasti pystyssä kukan varsien varassa. Kimpun voi asettaa korkeaan tai matalaan maljakkoon, jopa lautaselle tai suosikki tarjottimellesi. Riittää että vettä vaativan materiaalin varret ovat vedessä.


Hienostuneet värit

Sovittamalla asetelmasi sävyjä yhteen Hanataban värien ja sen sijoituspaikan sävyjen kanssa, täydennät sisustustasi niin juhlaan kuin arkeenkin sopivaksi.


Korostaa sisustustasi

 Hanataba kimpputukeen tekemilläsi asetelmilla korostat sisustustasi, maljakkoasi, kulhoasi tai muuta design esinettä, johon haluat asetelmasi sijoittaa. Voit asettaa kimppusi vaikka pöydälle hyllylle tai tasolle, jos se on tehty kuivamateriaalista eikä vaadi vettä. Kuivamateriaalista tehty kimppu säilyy pitkään eikä vaadi huoltoa tai säätöä. Sellaisesta saat erittäin pitkäkestoisen sisustuselementin.

Hanataba kimpputuki, yhdessä valitsemiesi materiaalien kanssa, tuo näyttävän lisän sisustukseesi. Vain mielikuvitus on rajana materiaalin, astian ja sijoitus paikan suhteen. Ainoastaan kimpputuen reikien koko rajoittaa hieman materiaalin paksuutta mutta ei pituutta. Käyttämällä pitkää materiaalia saat joko kapean ja korkean asetelman tai tukea kiertämällä juuri niin suurivolyymisen/leveän asetelman kuin haluat.

Tuotevaihtoehdot

Hanataba tuotteet jaetaan kahteen kategoriaan joista voit valita itsellesi sopivimmat vaihtoehdot. Metalliset himmeän tyylikkäissä väreissä hohtavat Hanatabat ja Akryylistä valmistettu kristallin kirkas huomaamaton Hanataba.


Hankkimalla Hanataban saat kerralla kaksi kimpputukea, yhden ison ja yhden pienen. Himmeänä hohtavat, metalliset kimpputuet korostavat hienostuneesti kimppuasi, maljakkoasi ja sisustustasi. Värivaihtoehdoista löydät itsellesi sopivimman sävyn, joka sopii juuri omaan sisustukseesi, tunnelmaan tai hetkeen.


Akryylinen kristallinkirkas Hanataba on maljakossa lähes näkymätön kimpputuki. Jos haluat korostaa asetelmaa ja sen materiaaleja tai maljakkoasi, kirkas ja lähes näkymätön kimpputuki ei vie huomiota maljakolta tai asetelmalta. Kirkas Hanataba on kevyempi kuin metallinen ja omaa hieman erilaisen lukitustoiminnon kuin metalliset versiot.

Värivaihtoehdot


Champagne Gold – Kulta, nimensä mukaan kevyempi kuplivan kultainen sävy luo luksusta mihin tahansa sisustukseen tai kimppuun.


Pearly Silver – Hopea, helmen himmeän satiinista harmaata hohtava hopea on tuo hienostunutta arvokkuutta kotiisi ja kimppuihisi.


Pitch Black – Musta, pimeässä mustana ja valoisammassa lyijyn harmaana hohtavalla värillä luot kontrastia vaaleaan sisutukseen tai luot harmoonisen yhteyden muihin saman sävyisiin sisustuselementteihisi.


Chrystal Clear – Kristallin kirkas, nimensä mukaisesti läpinäkyvä ja huomaamaton materiaali antaa kimppusi ja maljakkosi loistaa kauneudellaan viemättä huomiota niiltä


Kaikki värivaihtoehdot sopivat erinomaisesti myös toisiinsa.
Sovittamalla materiaalisi värit Hanatabasi sävyyn luot harmonisia kokonaisuuksia, jotka korostavat sisutustasi. Kaikki Hanataban värit on valittu niin etteivät ne vie turhaa huomiota kimpultasi tai maljakoltasi, vaan korostavat niitä niin halutessasi.